Heta Mål

Det är en underbar känsla att se ett skitsnyggt mål - man flyger upp ur soffan, skriker som ett psykfall och tänker inte på något annat under de närmaste femton sekunderna, det hade nog kvittat om en närstående hade gått bort för den reaktionen är så automatiserad. Tre gånger hände det mig (inte bortgången av en närstående) och det första supermålet var från Milanesen Andrea Pirlo.

http://www.fotbollskanalen.se/1.1841360



Helt fantastiskt eller hur? Det känns inte som att han tar i alls, han tittar upp fokuserat och placerar in bollen i bortre krysset från 35 meter, like a walk in the park. Såna här mål får en att förstå varför alla sydamerikanska sportkommentatorer skriker "GOOOOOOOL!" I övrigt såg Zlatan och Ronaldinho heta ut men fick ingen utdelning, det känns dock som att Milan är på gång.

http://www.fotbollskanalen.se/1.1841942/2010/10/03/tv_konstmal_nar_chelsea_sankte_arsenal


Målet kommer efter DIF - AIK sammandraget. Askul att AIK håller på att åka ner, det är nästan värt att missa ett SM-Guld bara för det. Målen som görs av Drogba och Alex är så fantastiska på olika sätt; elegans och kraft. På Drogbas mål agerar närmaste Arsenalförsvararen klumpigt, man kan inte löpa in bakom Drogba när han löper mot första stolpen - totalt självmord. Sen är han så kylig att det är löjligt, är han skadefri lär det bli ett nytt guld till Chelsea. Vad behöver man säga om Alex frispark? Inte mycket, mer än att jag är förvånad över att nätet inte gick sönder. Fabiansky i Arsenalmålet var faktiskt riktigt duktig, inte mycket att göra på de lägena. Tyvärr har Arsenal alltid för många skador och det hindrar mig från att ha dem som favoriter till titeln - igen.

Skoldag idag, ska lära mig om relationen mellan idrott och genus - det lär bli riktigt spännande.

[NJKC]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0