The Troops Have Arrived

Hur fan tänker Maradona när han inte tar ut Zanetti och Cambiasso? Att den kotten tagit över Argentina är helt otroligt från första början och nu visas hans inkompetens ytterligare. Även Gago och Riquelme bör väl vara topp 30 spelare i Argentina? Att Diego inte mäktar med att lämna in spelartruppen (vilken är gravt felaktig) i tid får mig att tro att han har legat och slappat á la playa i ett par veckor istället för att på allvar ta ut en trupp som ska kunna utmana om VM bucklan. Det blir extremt spännande att se "Hybris" startelva mot "Lager" när VM kickar igång om mindre än en månad (Can't Wait!), och jag hoppas att den ödmjuke sörmlänningen tvålar till Diego rejält.


Mira: Nosotros Salvador!


En annan inkompetent tränare är Raymond Domenech och att Karim Benzema och Patrick Vieira nobbas för storheter som Gignac från Toulouse och Fanni från Rennes är bortom min förståelse. De är dock i fint sällskap eftersom "Petit Raymond" petat spelare som Ludovic Giuly, Robert Pires, Phillippe Méxes, Grégory Coupet m fl. Amatör astrologen Raymond sparkades konstigt nog inte efter Frankrikes urusla prestation i EM senast och i detta VM har han ingen Zidane, Makéléle eller Thuram som räddare i nöden. Det kommer bli trist att se nya kravaller i Paris i juli månad. 


Ingen Zidane i VM... känns tomt.

Marcello Lippi är en klok man och jag har alltid beundrat honom, vem kan inte göra det? En av de största tränarna i världen alla kategorier går inte att underskatta och att lämna kvar Francesco Totti och Luca Toni hemma i Rom är ett genidrag med tanke på att storleken på Tottis ego ser till att inga andra spelare får rum i omklädningsrummet samtidigt som Lippi med all sannolikhet kan ta snabbare djupledslöpningar än den slöe trettian. Bråkstakarna Antonio Cassano och Mario Balotelli är inte heller välkomna, det är tufft att släppa fyra väldigt duktiga anfallare men med tanke på hur illa dessa sköter sig så behövs de inte heller. Vi får hoppas att Iaquinta, Borriello, Rossi och Gilardino kan motsvara nationens tunga förväntningar. Lippi däremot har återvänt som den VM hjälte han är för att rädda Italien från en repris av deras senaste mästerskapsfiasko. Klarar Italien av att försvara sin titel? Räkna inte ut dem!


Repris?


Ingen Ronaldinho... väntat och förståeligt
. Han har fått sina chanser att sköta sig men inte tagit dem. Gällande Adriano så har han för många personliga problem. Gällande Pato så var hans skadebekymmer för stora för att behandla, det är smartare av Dunga att ta ut en spelare som kan göra ett intryck, och Pato behöver inte vara orolig: det kommer fler tåg.


- "You Can Do It!"


Englands trupp ser på pappret mäktig ut, förutom på målvaktssidan. Joe Hart är väldigt spännande men jag misstänker att Capello fegar ur och spelar David James som varit bedrövlig för Portsmouth i år. Det är roligt att en härlig lirare som Carragher är med igen men frågan är om han kommer med i den slutgiltiga 23 mannatruppen, isåfall är det på Matthew Upson eller Ledley King's bekostnad. Jag hoppas personligen på att Milner, Walcott och Huddlestone inte blir petade - England behöver lite ungdomlig fart.


En av årets sensationer i Premier League: James Milner, Aston Villa.


Spanien har en löjligt bra trupp... vi kan lämna det där.


[NJKC]




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0