Dagens Nyheter 4/12

Feyenoord fick revansch mot PSV efter den helt galna 10-0 förlusten förra säsongen. Guidetti fick vara med på ett hörn genom assist och till sist blev det 4-1 till Feyenoord. För övrigt är Eredivisie mer öppen då AZ förlorade mot Herenveen men trots två matcher mindre spelade leder med tre poäng före PSV. Twente, Feyenoord och regerande mästarna Ajax är alla med i leken om titeln. Svårt att säga vilka som drar längsta strået, men AZ har sett väldigt bra ut och en förlust kommer alltid förr eller senare.

Bojan Djordjic har man inte hört mycket om på länge vilket är skönt för jag tål inte honom, väldigt få spelare är lika kaxiga och osympatiska som honom. Nu är han dock ledsen på media, lite befogat att bli irriterad men ändå är hans reaktion ganska löjlig. Allt för att få lite uppmärksamhet?

Manchester derby nalkas i FA cupen i den tredje omgången, riktigt roligt tycker jag även om det kanske är lite tidigt. Men "to be the best you've got the beat the best". Frågan är om "storebror" United kan rå på "lillebror" City över två matcher?

Valet om Lagrells ersättare har tagit en ny vändning då LC Olsson har hoppat av. Det är såklart viktigt för oss i Sverige gällande vem som kommer ha slutord i viktiga förbundsfrågor och nu återstår två namn: Karl-Erik Nilsson och Susanne Erlandsson. Topptippad är Karl-Erik Nilsson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0