Milan måste våga mera

Somnade nästan i andra halvlek och då satt jag ändå i en pub (drack bara cola fyi). Det håller inte att fyra eller fem spelare står precis vid straffområdeslinjen och tittar ner mot backarna i hopp om ett dugligt uppspel. Kvällens sämste spelare var utan tvekan Robinho som fick chans på chans på chans och lyckades med bedriften att inte kunna få bollen på mål i tre givna lägen. Jag brukar skratta åt de som säger "det där hade man gjort bättre själv" men idag tror jag att samtliga gubbar på B2 i Eslöv hade kunnat toffla dit ett av alla hans lägen. Zlatan var så oinspirerad och jag orkar inte reflektera över det, blir bara irriterad.



Alltid varit extremt överskattad

Milan måste verkligen värva om de ska ha chansen att komma någonstans i Champions League, ett lag som Tottenham "ska man" egentligen plocka ner enkelt men ser man till startelvorna så är Redknapp's manskap mycket mer inspirerade. Det finns en hel drös med talanger i Europa som måste kunna ersätta föredettingar som t ex Jankulovski, Antonini, Oddo, Abbiati, Zambrotta, Legrottaglie, Yepes, Inzaghi, Seedorf, Nesta? Vilka borde Milan då satsa sina resurser på? Enkel lista med de mest passande/sannolika i fet stil:



Alexis Sánchez, Udinese

Tabanou, Toulouse
Eriksen, Ajax
Sulejmani, Ajax
Verthongen, Ajax
Balotelli, Man C
Canales, Real M
Sánchez, Udinese
Inler, Udinese
Gio Dos Santos, Galatasaray
Hazard, Lille
Wendt, FC Köpenhamn
Lloris, Lyon
Neuer, Leverkusen
Stekelenburg, Ajax
Taiwo, Marseille




Taye Taiwo, Olympique Marseille

Vilka saknas på listan? Avgör själva! Här är i vart fall en riktigt spännande startelva, till skillnad från det ålderstigna tröga gäng som Allegri förfogar över. Samtidigt: kicka Allegri, anställ Van Gaal!

Zlatan  -  Balotelli


Eriksen


Sánchez  -  Pirlo  -  Boateng


Taiwo  -  Silva  -  Verthongen  -  Abate


Lloris


[NJKC]

Kommentarer
Postat av: Linus

Tjena! Intressant läsning det här! Jag och två kollegor kommer snart starta upp en spel/bloggsida där vi söker bloggare som brinner för sin sport i ditt fall fotboll! Vi har täckt england, spanien och eventuellt Italien men söker även folk till(frankrike, tyskland och sen ju längre tiden går till fler ligor)Du kommer få en egen spalt där du får skriva precis som du vill och sätta din personliga prägel på den. Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig! [email protected]

2011-03-12 @ 10:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0