Dagens Nyheter 30/11

Alexis Sanchez är tillbaka och det med besked. Det känns underligt att Barca inte leder La Liga med tanke på deras tre senaste sinnesjuka säsonger. Nåja, det kommer men det är till att slå Real i kommande El Clasico.

Tunga bortasegrar i ligacupen för Liverpool och City. Trodde inte på förhand att Liverpool skulle rå på Chelsea men den allt djupare svackan från det forna storlaget kommer med största sannolikhet att resultera i att Villas-Boas blir avskedad. Hiddink verkar inte ha något bättre för sig; han om någon kan rädda Chelseas säsong. City ser oförskämt starka ut - det lär väl inte vara någon som kan rå på dem när de kan ställa upp med en reservbetonad startelva och ändå ta hem PL titeln.

Update: efter Gary Speeds tunga bortgång hör allt fler spelare av sig om hjälp till kliniker för att få hjälp med depression. Det är inte första självmordet på en fd storspelare. Justin Fashanu och Robert Enkes bortgångar var otroligt tragiska, Gianluca Pessottos och Martin Bengtssons försök likaså. Det är viktigt att diverse ligor tar ansvar för spelarnas välbefinnande även efter karriären - men hur? En man som Gary Speed tycks ha haft allt, en underbar familj, en fantastisk spelarkarriär bakom sig och en lovande tränarkarriär framför sig samt miljoner att spendera.

Stekhett toppmöte i Serie A mellan Napoli och Juventus. Imponerande att Juventus kvitterar tre gånger om och roligt att det är en mer öppen liga än tidigare vilket bäddar för mer dramatik när även lag som Palermo, Lazio, Milan, Udinese och Roma på allvar kan blanda sig i toppstriden. Inter reser sig snart också, tidsfråga. Det lär väl bli Zlatan i topp igen dock, som vanligt.

Rasmus Elm till United? Inte mig emot! Hade varit helt jävla fantastiskt och kanske kunde landslaget fått ett fantastisk par på innermittfältet med Kim och Rasmus till EM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0